Online inrichten

Wil je zelf je bedrijfswagen online inrichten? Ga dan geheel vrijblijvend aan de slag in onze online wizard.

Hierin kun je op eenvoudige wijze aangeven hoe jouw optimale bedrijfswageninrichting eruitziet. Jaarlijks hebben duizenden van onze klanten er al met veel plezier gebruik van gemaakt.

Richt je eigen bedrijfswagen online in ▸
  • online-inrichten-zelf-de-bedrijfswagen-inrichten-beks-bedrijfswageninrichtingen.jpg

Hoe werkt online inrichten?

In de afgelopen jaren hebben wij voor vrijwel elk beroep al wel een inrichting gemaakt. Ons ruime aanbod aan mogelijkheden staat tot je beschikking, om je te helpen bepalen wat voor jou de meest ideale inrichting is. Ga je liever uit van je auto? Geen probleem! Kies dan het merk en type van jouw auto en selecteer welke uitvoering je hebt (lengte en hoogte).

Je hebt steeds de keuze in de door jou gewenste hoogte. Immers heb je veel lage spullen? Dan is een assortiment lage lades voor jou de beste oplossing. Heb je behoefte aan opbergruimte? Dan is een brede, hoge en lange lade voor jou de goede keuze. Wat het ook is, Beks biedt je de beste oplossing!

Contact

Is je ontwerp klaar? Dan neemt de Beks dealer bij jou in de buurt zo snel mogelijk contact met je op.  De dealer is je van dienst met professioneel advies en kan het ontwerp eventueel verder aanpassen naar jouw specifieke situatie.

Na opdracht produceren we jouw ladesysteem op maat in onze eigen fabriek. Doordat wij de volledige productie in eigen hand hebben, garanderen wij een snelle levering van 10 werkdagen. De laatste stap, naar vele fijne en veilige kilometers en werkuren, is een afspraak met onze dealer zodat deze met de inbouw van jouw auto kan beginnen!

  • online-inrichten-contact-beks-bedrijfswageninrichtingen.jpg
Scroll naar boven